VILAVET

CONSULTORI VETERINARI I PERRUQUERIA CANINA I FELINA


Noticies
 Participa en el sorteig del dia de la mare i podràs gaudir d'un xef al teu servei!!
 
La Xarxa Comercial de Viladecans sorteja una activitat exclusiva per a una o dues persones, com per exemple un cuiner personal al teu servei. Per participar només has de venir a VILAVET o qualsevol comerç adherit a la xarxa i quan facis la teva compra se't donarà una butlleta per participar. El sorteig és el 3 de Maig, espavila't que ja falta poc!!!
 
 
 Recollida Material per les protectores d'animals.
 
Hi ha milers d'animals abandonats cada any però encara que no pugueu donar diners podem col.laborar. Segur que teniu trastos vells de les vostres mascotes que normalment acabarien al cubell de les escombraries, doncs No ho llenceu!!! Ho podeu anar portant a VILAVET que nosaltres quan tenim prou material ho portarem a la protectora que més ho necessiti. Si teniu més ganes de col.laborar ells us ho agraïran ja que sempre necessiten diners o voluntaris.
 
 
 Congrés AMVAC 2009
 
Els dies 6,7 i 8 de Març vam assistir al congrés anual d'AMVAC (Asociación Madrileña de Veterinarios de Animales de Compañía) que es va realitzar a Madrid on aquest any el tema era Hematologia i Oncologia. Vam deleitarnos amb les explicacions sobre innovacions en quimioteràpia del Dr. Guillermo Couto, eminencia dins del món de la veterinària que desenvolupa la seva feina a l'hospital Veterinari a Ohio State (EEUU). També ens vam posar al dia en les noves posibilitats que tenim a Catalunya per realitzar Radioteràpia per a les nostres mascotes.