VILAVET

CONSULTORI VETERINARI I PERRUQUERIA CANINA I FELINA

Arriba la primavera... i cal protegir les nostres mascotes de paràsits externs!!!

 
A continuació teniu algunes explicacions dels productes que podreu trobar a la nostra botiga per aplicar al vostre animal. Si teniu dubtes consulteu amb nosaltres el vostre cas particular.

 
Frontline Combo pipeta
 
Cal que la poseu cada mes i protegeix contra Puces, Paparres i Polls. És la única que a més ens evita que les puces es reprodueixin a casa i penseu que només el 5 % les veureu sobre l'animal, la resta s'amaguen a alfombres, sofàs, cortines...

 
Advantix pipeta
 
Cal posar-la cada mes i protegeix contra Puces, Paparres i Mosquits. Interessant per protegir enfront la malaltia de la Leishmania. No té efecte sobre la reproducció de la puça per tant no evita infestacions a casa.

Scalibor collar

Eficaç per Mosquit i Paparres durant 6 mesos. No serveix per puces per tant cal combinar-ho amb pipetes com les de Frontline. No ho recomanem per cadells.

Preventic collar

Actualment el collar més eficaç per paparres. No protegeix ni per puces ni per mosquits. Cal combinar-ho amb pipetes com les Advantix o Frontline. No ho recomanem per cadells. 

Taberdog collar

Cobreix puces, paparres i mosquit. Bona elecció per animals urbans, insuficient per aquells que habitualment visitin parcs o muntanya. No ho recomanem per cadells.   
                                                                                                                    

Frontline spray

Elimina puces i paparres. Poc pràctic per utilitzar habitualment però molt útil per animals infestats i molt segur ja que es pot aplicar en animals des de el primer dia de vida.